bookblog.ro

Fată, deschide ochii!

Titlu: Fată, deschide ochii!
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2019
Traducere:
Numar pagini: 237
ISBN: 978 606 789-169-0
Cumpara cartea

Femeile sunt ființe sensibile, care au în mare parte a timpului o nevoie acută de grijă, iar aceasta se poate manifesta fie prin atenție individuală, fie, de ce nu, prin cărți frumoase care să le readucă zâmbetul pe buze. Este cazul volumului Fată, deschide ochii, semnată de Rachel Hollis și tradusă la editura Lifestyle Publishing. Cartea este de facto un volum motivațional care disecă la rece câteva dintre cele mai frecvente minciuni pe care le poate percepe o femeie. Aș merge până la afirmația că este un manual al dezinhibării, al curățirii spirituale și, de ce nu, al regăsirii de sine, misiune pe cât de ingrată, pe atât de fericită. [Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Persuasiunea ca mod de a cunoaşte oamenii

Titlu: Persuasiunea. Arta de a-i influenţa pe ceilalţi
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 302
ISBN: 978-973-571-827-5

Dacă ţi se pare deseori că nu eşti ascultat şi că oamenii din jur nu prea te iau în serios atunci când încerci să îţi exprimi o opinie, înseamnă că ai ceva probleme cu capacitatea de a persuada. Cartea de faţă se dovedeşte un bun ghid în special pentru profesioniştii în formare din domeniul comunicării şi al marketingului, însă nu numai, având în vedere faptul că zilnic încercăm să îi convingem pe ceilalţi de ceva anume, mai mult sau mai puţin conştient.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Nouăzeci și trei la sută indicii non – verbale, șapte la sută cuvinte

Titlu: Limbajul trupului
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2010
Traducere:
Numar pagini: 271
ISBN: 978-973-684-734-9

Această carte este pentru toată lumea. Orice ai face, dacă intri în contact cu alți oameni (și puțini dintre noi pot fi excluși din această categorie) și vrei să știi cum să-i citești mai bine și în același timp cum să devii mai eficient, atunci pornește în această călătorie. Deci, iată-ne! Pentru cine cel care se grăbește – bucură-te de călătorie!
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogăţit şi eu nu?

Titlu: Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogăţit şi eu nu?
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 278
ISBN: 978-973-724-221-1

"Şcolarul: Şi eu şi cu taica eram culcaţi, şi când a intrat mama în casă şi ne-a spus să ieşim afară să vedem, taica n-a vrut. [...] Zice taica: "Nu ies din plapumă pe gerul ăsta, să ştiu de bine că plouă şi cârnaţi..." (Şcolarii râd.)

Profesorul (foarte impacientat): Tată-tău este un azin, carele nu ştie să-ţi ghea o educăţiune zolidă." (I.L. Caragiale - Despre cometă. Prelegere populară)

"Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen, dar aţi lăsat părţile mai grele ale Legii: judecata, mila şi credinţa; pe acestea trebuia să le faceţi şi pe acelea să nu le lăsaţi. " (Matei, 23;23)

"Iar când vei ajunge sus, pe ultima treaptă, o să te prezinţi impecabil într-un costum de firmă, având la braţ o domnişoară drăguţă, în jur o întreagă orchestră cântând, şampanie peste tot, bancnote de 100$ curgând din tavan, iar în final focuri de artificii." (Robert Shemin - Cum a făcut idiotul ăsta... )

Într-o lume marcată de amprenta economicului supraabundent, apariţia cărţilor de self-help e la fel de normală cum sunt instrucţiunile de folosire ale echipamentului şi manualul scafandrului pentru amatorul de scufundări. Ce e mai greu de înţeles este de ce oamenii care scriu astfel de cărţi nu se rezumă la a explica la rece, tehnic, pragmatic, felul în care s-au îmbogăţit, ci se apucă pătimaş să te cheme pe tărâmul celor putred de bogaţi, să-ţi dea lecţii de viaţă, morală şi chiar religie, cum vom vedea mai jos. Pe scurt, de ce oamenii care scriu self-help-uri nu se mulţumesc să-ţi dea un simplu impuls sau nişte simple sfaturi, ci vor să-ţi impună un punct de vedere implacabil? [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 21 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro