bookblog.ro

6 spectacole selectate în showcase la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Theater Networking Talents (TNT)

Festivalul Theater Networking Talents (TNT), dedicat absolvenților facultăților de regie de teatru din România ajunge anul acesta la cea de-a șasea sa ediție.

TNT este o platformă artistică de prezentare a celor mai proaspete și puternice viziuni din teatrul noii generații. Festivalul coordonat de regizorul Bobi Pricop va aduce la Craiova, între 2 și 5 iulie, artiști din toate domeniile artelor spectacolului, conturând zone artistice experimentale și promovând inovația, creativitatea și colaborarea.

Spune-ti parerea!

Carte despre Kundera lansată de Curtea Veche: Florence Noiville își prezintă volumul la Bookfest și Brașov

Curtea Veche Publishing prezintă, în prezența autoarei, cartea Milan Kundera. Scrisul, ce idee! - o biografie a lui Kundera de la Florence Noiville, o autoare care i-a fost prietenă în ultimii ani de viață, care adună laolaltă, ca într-un mozaic, fragmente din viața și opera marelui scriitor, într-o călătorie pasionantă.

Spune-ti parerea!

Pantazi și Perspektiv – noi colecții Litera de literatură română contemporani for fi lansate la Bookfest 2024

Editura Litera are plăcerea de a anunța lansarea a două noi colecții dedicate scriitorilor români contemporani: Perspektiv, o colecție de nonficțiune (eseu), și Pantazi, o colecție de ficțiune (proză scurtă și roman), ambele coordonate de poetul, prozatorul și eseistul Cosmin Perța. Cele două proiecte editoriale vor fi prezentate publicului la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024 (29 mai – 2 iunie).

Spune-ti parerea!

Thomas Schlesser la Bookfest 2024

Autorul Thomas Schlesser lansează la Bookfest 2024 romanul Ochii Monei, apărut în colecția „Raftul Denisei“, în traducerea lui Daniel Nicolescu. Roman cu un succes fulminant, în curs de traducere în 60 de țări, însoțit de splendide reproduceri ale unor capodopere din trei muzee celebre pariziene, Ochii Monei este povestea emoționantă a relației solare dintre o fetiță și bunicul ei și, în același timp, o explorare a artei și a nevoii fundamentale de frumos.

Spune-ti parerea!

Festivalul Internațional Shakespeare la Craiova

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova transformă orașul într-o imensă scenă în aer liber. Seria de evenimente outdoor debutează joi, 16 mai, de la ora 20:45, în Piața Willian Shakespeare, cu un concert The Tiger Lillies.

Între 16 și 26 mai, orașul Craiova devine o imensă scenă unde, la fiecare pas, oamenii vor găsi instalații, parade, spectacole de improvizație și scene faimoase din opera lui William Shakespeare. Celor peste 100 de spectacole în aer liber li se adaugă alte peste 50 de reprezentații pop-up, în care comunitatea va fi parte din spectacole, chiar în proximitatea casei:

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro