bookblog.ro

Proiecte

TeaCup - savoarea cartilor


TeaCup este comunitatea online a oamenilor care iubesc cartile, locul unde se imbina pasiunea pentru carti cu savoarea ceaiului.

www.TeaCup.ro


Dazzle.ro - how to amaze, overwhelm and inspire admiration (at work)


Site-ul se adreseaza tinerilor aflati la inceput de cariera si oamenilor care isi doresc o imbunatatire continua la nivel profesional. Continutul cuprinde recenzii la carti de dezvoltare personala si profesionala precum si articole care abordeaza subiecte precum managementul, productivitatea, abilitatile de vanzare, coachingul, etc.

www.dazzle.ro


Constiinte.ro - blog de stiinte umaniste si religie


Site dedicat special oamenilor interesati de carti din domeniul stiintelor umaniste: antropologie, sociologie, politica, istorie,critica, spiritualitate, filozofie, etc.
www.constiinte.ro


Schimb de Carti

"Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara simultan in mai multe orase din Romania, precum si in Paris, Londra si Thailanda.

Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.

www.schimbdecarti.ro


BookTalks


Care e prima imagine care iti vine in minte atunci cand auzi "lecturi publice"? Cei mai multi oameni isi imagineaza o sala mare, intunecata, rece, unde un scriitor sta pe scena si citeste cu voce monotona un text, iar in scaune stau cativa oameni incordati. Asa au aratat lecturile publice pana acum la noi. Cadru formal, public restrans, cerc inchis, frecventa a evenimentelor redusa.

Vrem sa risipim aceasta imagine plictisitoare si sa o inlocuim cu ceva foarte special. Inspirati de modelul lecturilor publice din alte tari unde au ajuns extrem de apreciate, lansam acum un nou concept de eveniment cultural, BookTalks. Lecturi publice si dezbatere intr-un cadru relaxat, cu un public prietenos, deschis, eveniment ce se va desfasura in fiecare luna.

www.bookblog.ro/booktalks/


Sectiuni speciale

Copyright ©2011 Bookblog.ro