bookblog.ro

Cum să ne angajăm mai ușor

Scris de • 13 April 2013 • in categoria

Titlu: Ce culoare are parașuta ta ?
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 456
ISBN: 978-606-8360-33-1
Cumpara cartea

„E de bun simț
Să iei o metodă și să o încerci.
Dacă dă greș, recunoaște cinstit și încearcă alta.
Însă, mai presus decât orice, încearcă ceva.”
Franklin D. Roosevelt (1882-1945)

Cumpără titlul în engleză

Richard Bolles, inginerul chimist, care a absolvit summa cum laude facultatea de fizică la Harvard, devine faimos datorită succesului pe cartea sa „Ce culoare are parașuta ta? ” îl înregistrează. Această carte devine una de referință în domeniul autodezvoltării și în special în domeniul dezvoltării în carieră. Și cum în ultima vreme necesitatea de ajutor când vine vorba de angajare este din ce în ce mai mare, sfaturile sale sunt extreme de binevenite.

Teste, grafice, desene, exerciții, explicații, exemple de site-uri unde pot fi găsite anumite informații, toate acestea pun cititorul la treabă, îi pun mintea la contribuție. Spre deosebire de alte cărți, aceasta se citeșt cu creionul în mână și cu un caiet lângă. Dacă vrei cu adevărat să obții ceva de la această carte, trebuie să îi acorzi timpul si atenția necesară.

Cartea este structurată foarte plăcut, iar la final conține o parte numită „Paginile roz” unde autorul își foloseșe latura creștină, pentru acel procent destul de mare al cititorilor care cred în Dumnezeu și pe care nu îl poate ignora. Pe parcursul acestor pagini se vorbește despre misiune, scopul omului pe Pământ și cum poți trece mai ușor peste acele zile cînd nu ai un loc de muncă.

  • Plusuri

    Stilul atât de plăcut în care este scrisă cartea, paginile pline de viață, exercițiile utile.

  • Recomandari

    Celor ce sunt în căutarea unui loc de muncă și nu numai...chiar autorul spune că atunci când ți-ai găsit in loc de muncă, să renunți la a căuta constant este un pas greșit.

Categorie: | Autor: | Editura:Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro