bookblog.ro

Jackie Kennedy și Povestea nespusă a Americii

Titlu: Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis. Povestea nespusă
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 374
ISBN: 978-606-8723-64-8
Cumpara cartea

Au trecut peste 20 de ani de la moartea celei care a fost Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, dar brandul generat de personajul său continuă să fascineze o lume întreagă și să producă milioane de dolari. [Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

O poveste de dragoste imposibilă

Titlu: Zi după zi
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 316
ISBN: 978-973-707-932-9
Cumpara cartea

„La început mă gândesc că încă dorm, că visez. Deschid ochii și aș putea să fiu în camera oricărei fete – o cameră în care trăiește de mult timp, cu păpuși Madame Alexander care împart spațiul cu creioane pentru conturul ochilor și reviste de modă. Sunt sigur că e doar un truc din lumea viselor, când îmi accesez identitatea și constat că cea care apare e Rhiannon. Am mai avut visul acesta? Nu cred. Dar, într-un fel, are sens. Dacă ea înseamnă gândul, speranța, preocuparea din fiecare clipă a mea din starea de veghe, de ce n-ar pune stăpânire și pe orele mele de somn?”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Rațiune și simțire

Titlu: Rațiune și simțire
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 320
ISBN: 978-973-135-778-2
Cumpara cartea

Citisem Mândrie și Prejudecată prin liceu și îmi aminteam că mi-a plăcut destul de mult. Cum în ultima vreme pare că mă tot „lovesc” de numele autoarei, eram curioasă să văd dacă și alte cărți scrise de ea mă vor cuceri. Deși nu mi-a displăcut, Rațiune și simțire cu siguranță nu se numără printre lecturile mele favorite. Nu am niciun fel de idei preconcepute cu privire la romanele clasice, pe unele le-am adorat, în timp ce altele nu m-au impresionat în niciun fel, însă de data aceasta, pur și simplu nu m-am atașat deloc de personaje și, implicit, nici nu m-am simțit foarte interesată de soarta lor.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 8 COMENTARII si spune-ti parerea!

Raţiune sau simţire – tu ce alegi? – Cartea şi filmul

Titlu: Raţiune şi simţire
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 320
ISBN: 978-973-135-778-2
Cumpara cartea

Bun venit în lumea lui Jane Austen, unde căsătoriile se fac din interese materiale, dar totodată iubirea adevărată învinge, o lume unde idilicul se împleteşte cu dramele personale, iar superficialitatea se confruntă cu trăirile profunde. Şi mai ales unde te aştepţi din oficiu la happy end-uri, uneori prea happy pentru a admite că ar putea trece de proba verosimilului. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Crimă într-o cameră încuiată

Înscenarea lui Roger Murgatroyd

Titlu: Înscenarea lui Roger Murgatroyd
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2010
Traducere:
Numar pagini: 256
ISBN: 978-973-707-380-8

Mai mulţi prieteni se strâng cu ocazia Crăciunului într-un castel englez, pentru a sărbători împreună, însă toată bucuria revederii le este tulburată de o crimă atroce si misterioasă. Unul dintre invitaţi este găsit mort într-o cameră încuiată, fără ca uşa sau fereastra să fi fost forţate. Pe unde a intrat criminalul şi pe unde a ieşit? Avem de-a face cu un caz nerezolvabil sau totul este mai simplu decât pare?
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro