bookblog.ro

Clepsidră inversată

Titlu: Ochii galbeni ai crocodililor
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2019
Traducere:
Numar pagini: 496
ISBN: 978-606-33-3780-2

Eu am o regulă: dacă reușesc să trec de primele 50 pagini, lectura va fi frumoasă sau măcar satisfăcătoare. Așa a fost și acum. Chiar dacă autoarea îți testează răbdarea în primele 50 pagini și credeam că voi renunța la această carte, dar de fapt, mă bucur că am reușit să trec de primele 50 pagini „de test”. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Regicid cu… o bomboană

Titlu: Regii blestemaţi. Otrăvurile coroanei
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 235
ISBN: 978-606-741-077-8
Cumpara cartea

Mă întrebam de ce seria poartă denumirea „Regii blestemați”. Problema în cazul meu constă în faptul că mi-a căzut în mână direct volumul 3 al seriei, și astfel am pierdut introducerea în poveste. Însă pe scurt, dinastia regilor din Franța secolelor XIV-XV a fost blestemată de cavalerii templieri, atunci când au fost condamnați la ardere pe rug de către Filip cel Frumos (Filip al IV-lea). De aici, regii blestemaţi.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Familia Addams într-o nouă variantă

Titlu: Moștenirea ucigașă
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 240
ISBN: 978-606-600-006-2
Cumpara cartea

De aproape doi ani, de când a fost tradusă la noi cartea aceasta, îmi tot spun că trebuie să o citesc. Apoi uit de ea, îmi amintesc din nou după o vreme și tot așa. Am ajuns în sfârșit să o citesc și nu m-a dezamăgit deloc! Da, este o carte pentru copii, însă se întâmplă uneori să descopăr câte o poveste de genul acesta căreia pur și simplu nu îi pot rezistă. Mi-a plăcut din prima clipă coperta, iar descrierea mi-a amintit puțin de copiii din Familia Addams. Parcurgând romanul, am fost destul de uimită să descopăr un complot mult mai complicat decât mă așteptăm.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro