bookblog.ro

Geometria iubirii

Titlu: Geometria iubirii. Iubire, artă și pasiune sălbatică
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 352
ISBN: 978-606-8623-79-5
Cumpara cartea

Am avut o perioadă prin liceu în care descoperisem cărțile Sandrei Brown în biblioteca de acasă. Era fascinant să văd o altfel de lume creată doar din sentimente și pasiuni răvășitoare care te făcea să te simți bine preț de câteva ore cât îmi zbura mintea aiurea la lumea glamuroasă a bogaților cu inimi frânte. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Minciunile pot ucide

Titlu: Marile minciuni nevinovate
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 536
ISBN: 9786067193251

Sunt o mare fană a adaptărilor de cărți în filme sau seriale și cred că am mai spus-o și cu altă ocazie, nu există metodă mai bună de a mă convinge să citesc o carte ca aceea în care îmi arați trailerul pentru ecranizarea ei care va apărea abia peste câteva luni bune. Și spun asta pentru că nu îmi place să aștept și atunci mă pun pe citit.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Rațiune și simțire, varianta 2015

Titlu: Jane Austen merge la Hollywood
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 264
ISBN: 978-973-724-765-0
Cumpara cartea

La un moment dat, în timp ce citeam Rațiune și simțire, mi-a trecut prin minte faptul că aceste romane au dat naștere probabil genului chick-lit, pentru că îmi este greu să cred că cititorii de sex masculin vor găsi tentantă o astfel de lectură ce îi poartă prin avalanșa incontrolabilă de emoții contradictorii prin care trec protagonistele. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Aproape căsătoriți

Titlu: Aproape căsătoriți
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 460
ISBN: 978-606-600-002-4
Cumpara cartea

Cartea aceasta conține probabil toate clișeele posibile care îți vin în minte atunci când citești descrierea: o tânără dezamăgită în dragoste care devine bona copiilor unui tip incredibil de nesuferit și de sexy în același timp. Știi cu siguranță la ce să te aștepți în momentul în care o iei de pe raft, privești coperta roz și citești textul de pe spate. Dar lucrul la care nu cred că te aștepți atunci când o deschizi este să fie chiar atât de amuzantă pe cât se dovedește a fi. Mi s-a părut că reușește să întreacă așteptările, pentru că am chicotit de la prima și până la ultima pagină și de câteva ori am izbucnit chiar într-un râs necontrolat. Am evitat să o iau cu mine în locuri publice tocmai din cauza posibileloe episoade jenante când râd singură sub un potop de priviri critice.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Pentru iubitorii de ciocolată

Titlu: Dieta iubitoarelor de ciocolată
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 365
ISBN: 978-973-724-346-1

Patru prietene mari iubitoare de ciocolată trec împreună prin tot felul de încercări. Se bazează una pe alta și pe o cantitate impresionantă de ciocolată în timp ce aventurile lor te amuză prin absurditate. Este o poveste lejeră pentru vara ce abia a început.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Adevăr sau minciună?

Titlu: Adevăr sau provocare (Jocul minciunii 2)
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 320
ISBN: 978-973-102-445-5

Pe Sara Shepard o ştiţi, probabil, ca fiind cea care a scris Micuţele mincinoase, seria care a avut parte şi de-o ecranizare, Pretty little liars devenind un serial foarte popular printre adolescente şi nu numai.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro