bookblog.ro

Consilierul de încredere

Titlu: Consilierul de încredere
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 285
ISBN: 978-973-1931-11-1

Am fost puţin reticentă după ce am citit coperta patru a cărţii de faţă. E drept, mi se tot întâmplă asta în ultimul timp, însă cred că în general cărţile de business produc astfel de reacţii. Să vă spun şi de ce: este foarte evident că este o carte de nişă. Teoretic, aceasta nu ar fi trebuit să fie o problemă- nu este prima carte de specialitate pe care o citesc şi uitându-mă în urmă la cărţile de la Publica, mi-am dat seama că aşa sunt mai toate cărţile lor- fie că sunt cărţi pentru advertiseri, pentru pr-işti sau pentru cei care se ocupă de customer service, au fost aproape mereu "de nişă". Problema a fost de fapt că este o nişă cu care nici nu am avut de-a face până acum şi care, pe deasupra, nici nu m-a interesat. Aşa că evident că m-am gândit că va fi ceva ermetic, o carte rezervată consultanţilor, pe care probabil că doar ei o vor înţelege.

Nu ar fi prima oară când mă înşel în această privinţă. Partea bună este că nu ţin minte să fi renunţat la vreo carte din cauza acestei "temeri" de ermetism, prin urmare nu am riscat niciodată să ratez o carte bună. Şi plus de asta, cui nu-i place să fie surprins în mod plăcut?

Surpriza nu a venit însă numai din faptul că limbajul este unul normal (cel pe care îl foloseşte un om... normal pentru a îi explica unui alt om... normal nişte concepte). Mi-a mai plăcut, de exemplu, să văd că [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 7 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro