bookblog.ro

---

Gaudeamus 2023: Editura Litera

Scris de • 23 November 2023 • in categoria Stiri

Editura Litera vă așteaptă, între 22–26 noiembrie, la Târgul de Carte Gaudeamus 2023, desfășurat anul acesta la Pavilionul Central Romexpo.

Din seria noutăților, portofoliul Litera numără câteva apariții extraordinare, printre care Impostorul, cea mai recentă carte de Zadie Smith, Palatul de cristal, de Amitav Ghosh și Misterul cărților de tarot, de Katy Hays.

Printre cărțile premiate pe care le puteți găsi la târg amintim Biroul de elucidare a destinelor, de Gaelle Nohant, Grand Prix RTL Lire Magazine Littéraire 2023, o carte fascinantă din punct de vedere istoric, sfâșietoare la nivel uman.

O recomandare premium este volumul semnat de Bono, Surrender. 40 de piese, o singură poveste – o carte fascinantă ce oferă o perspectivă insolită asupra vieții interioare a artistului.

Iubitorii de non-ficțiune vor găsi la standul Editurii Litera și bestsellere din categoria psihologie, lifestyle și memorii: Nu mă poți răni, de David Goggins, carte vândută în peste 4 milioane de exemplare; Istoria viitorului. Elite, contraelite și calea spre dezintegrare politică, de Peter Turchin; Iluminismul. Căutarea fericirii. 1680–1790, de Ritchie Robertson; Arta de a lua cele mai bune decizii. Sfaturi practice pentru a gândi limpede în orice situație, de Shane Parrish.

Nu lipsesc lansările din colecția „Biblioteca de Proză Contemporană“. La standul Litera puteți găsi cărțile autorilor români Marius Balo, Păturica roz. Întemnițat în China comunistă, și Doina Gecse-Borgovan, Rătăciri deliberate, o mostră strălucită de proză scurtă.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro