bookblog.ro

The Ironman. A Play

Scris de • 1 May 2009 • in categoria

0 The Ironman recenzie
Autor: Voicu Mihnea Şimăndan
Rating: The Ironman rating - recenzii carti
Ilustraţii: Eric Barrientos
Editura: Lulu.com
Anul apariţiei: 2009
32 pagini
ISBN: 978-0-557-06395-6Răsfoind cartea semnată de Voicu Mihnea Şimăndan, The Ironman. A play, micuţii vor descoperi, cu siguranţă, că indiferent de locul în care trăiesc, au câteva lucruri în comun: sunt inocenţi, curioşi şi dornici să-şi lase imaginaţia să zboare şi să descopere lumea în joacă.

Povestea cărţii pentru copii The Ironman. A play, începe pe un continent şi se termină pe altul. Mai exact cartea a fost lucrată în trei ţări: Qatar, Thailanda şi Australia. Micuţii sunt invitaţi să exploreze noi locuri.

Cartea îi are în centrul atenţiei pe: Brandon (fratele cel mare), Alice (surioara), Wasan (fratele cel mic), mama, tata şi Ironman.

Cu un aspect bine îngrijit, The Ironman. A play abordează diferite teme legate de cunoaşterea de sine şi familiarizează copiii cu responasabilitatea. Cartea este de fapt o piesă de teatru, foarte bine ilustrată de Eric Barrientos.

Menită să dezvolte intelectul celor mici, consider ca The Ironman. A play şi-a atins ţelul. Citind cartea mi-am amintit cu plăcere de autorul preferat din copilărie, Eric Carle.

Cel mai important factor care a contribuit la succesul acestei piese de teatru este de departe claritatea cu care autorul reuşeşte să-şi transmite mesajul, stârnind curozitatea celor mici. Cartea se întinde pe doar 32 de pagini, cu toate acestea piesa este una cuprinzătoare.

De menţionat faptul că piesa este scrisă în limba engleză şi are un blog.

Scris de Daniel Lăcătuş

Categorie: | Autor: | Editura:Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Pingback: The Ironman şi Cartea din geantă | Drept la ţintă

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro