bookblog.ro

Înapoi la erotismul contemporan

Titlu: Împlinirea
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 480
ISBN: 978-606-686-431-2
Cumpara cartea

Seria Crossfire începe să semene cu acele serii care merg „în hopuri”: un volum bun, urmat de altul slab, după care încă unul care ridică din nou ștacheta și tot așa, până la finalul poveștii. Primul volum mi se păruse destul de mediocru, însă cel de-al doilea m-a surprins cu adevărat prin schimbarea direcției. Eram foarte curioasă așadar să văd cum va evolua povestea în cel de-al treilea volum. Deși nu s-a ridicat la nivelul romanului anterior, în Împlinirea am dat peste câteva lucruri care mi-au plăcut, așa că impresiile finale sunt relativ echilibrate.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

De la erotism la thriller

Titlu: Revelația
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 416
ISBN: 978-606-686-148-9
Cumpara cartea

Primul volum al seriei Crossfire a fost un exemplu tipic de literatură erotică modernă pentru femei: o eroină sexy și ușor naivă, apăsată de traume din trecut și cucerită din prima secundă de un Făt Frumos contemporan: senzual, frumos, întunecat, puternic, ireal de bogat și bineînțeles, cu niște secrete tulburătoare la rândul lui. În prima carte, luăm parte la întâlnirile explozive dintre cei doi protagoniști și îi privim încercând să construiască o relație, în ciuda tuturor obstacolelor care le stau în cale. Deci nu pot să spun că aveam așteptări prea mari de la cea de-a doua carte din serie, așa că am fost surprinsă să descopăr că autoarea reușește să întoarcă firul narativ într-o direcție cu totul neașteptată.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Reîntoarcerea literaturii erotice

Titlu: Atracția
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Numar pagini: 448
ISBN: 978-606-8494-94-4
Cumpara cartea

De la Sandra Brown încoace, literatura erotică de consum a intrat într-un con de umbră. Nu a dispărut total de pe piață, însă nici nu s-a mai bucurat de popularitatea din perioada aceea. Până acum. Când deja celebra serie Fifty Shades a redat gloria de altădată literaturii erotice soft, pentru femei. Odată ce această serie a creat isterie, au început să apăra tot mai multe titluri ce păstrează într-o măsură destul de mare aceleași ingrediente de succes. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro