bookblog.ro

O interesantă colecție de povestiri fantastice

Titlu: Doamnele din Grace-Adieu
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 252
ISBN: 978-973-103-650-2
Cumpara cartea

„Am purces la drum în alcătuirea acestei colecții având două țeluri foarte modeste. În primul rând, să aduc câteva lămuriri cu privire la dezvoltarea magiei în Insulele Britanice în mai multe epoci; în al doilea rând, să prezint cititorului diverse feluri în care Faerie ne poate influența lumea cotidiană, adică să întocmesc un scurt îndrumar privitor la Faerie și la spiriduși.”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Doamnele din Grace Adieu şi alte povestiri

0Autor: Susanna Clarke
Rating: 5 stele - Susanna Clarke - Doamnele din Grace Adieu şi alte povestiri rating - recenzii carti
Editura: Rao

(ediţia în limba engleză)
Susanna Clarke - Doamnele din Grace Adieu şi alte povestiri - recenzie cartiMagia şi misterul sunt două lucruri care se suprapun, se întretaie şi creează lumi cu totul deosebite care vor atrage mereu atenţia muritorilor de rând" "magia nu vine doar din minte, ci în egală măsura din inimă; şi bine ar fi ca tot ce faceţi să se nască din dragoste, din bucurie sau din dreaptă mânie" [din Cartea lui Lady Catherine de Winchester (1209-67) tradusă din limba latină de Jane Tobias (1775-1819)].

Susanna Clarke, autoarea bestseller-ului Jonathan Strange & Mr. Norrell, revine asupra temei preferate în noua sa carte Doamnele din Grace Adieu şi alte povestiri, şi anume asupra lumii magice din Faerie, o lume plină de spiriduşi, animale magice, femei preocupate de magie.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro