bookblog.ro

O altă călătorie a ajuns la final

Titlu: Destinul Bufonului (Omul Arămiu #3)
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2017
Traducere:
Numar pagini: 968
ISBN: 978-606-758-896-5
Cumpara cartea

Robin Hobb e unul dintre autorii care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unui cititor împătimit al genului fantasy.

Orice regat, indiferent de cât de impresionant poate părea la o primă vedere, se va fărâmița instant în fața bătăii de aripi ale unui dragon... sau cea a inimii unui Bufon. Prințului Dutiful, moștenitorul de drept al tronului celor șapte Ducate, i-a fost încredințată misiunea de a porni într-o călătorie primejdioasă, din care va trebui să se întoarcă victorios, având în posesie capul retezat al dragonului negru cunoscut drept Icefyre. Numai atunci, narcesca îl va accepta drept soț, iar luptele seculare dintre popoarele celor doi se vor sfârși într-un final. Cu toate că întrebarea care-i frământă pe toți cei care-l vor însoți pe Dutiful în misiunea sa este dacă Icefyre e doar o legendă sau puternicul dragon dormitează, într-adevăr, sub un ghețar vechi de când timpul, un alt mister îl macină pe Fitz, încă de când Bufonul i s-a destăinuit în privat: va reuși prietenul lui să supraviețuiască acestei călătorii, după ce și-a văzut sfârșitul pe insula înghețată a dragonului negru? [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Se pregătește terenul

Titlu: Bufonul de aur (Omul Arămiu #2)
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2016
Traducere:
Numar pagini: 752
ISBN: 978-606-758-292-5
Cumpara cartea

Recunosc că am avut ceva emoții înainte să încep Bufonul de aur. Au trecut câteva luni bune de când am citit ultimele aventuri ale lui Fitz și mă temeam că nu îmi voi mai aduce aminte suficiente lucruri cât să mă bucur de această a doua parte a trilogiei Omul Arămiu. M-am agitat degeaba, pentru că Robin Hobb e un adevărat maestru al cuvintelor și știe cum să te readucă în lumea complexă și intrigantă pe care a construit-o începând cu primul volum din Farseer. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Aventurile lui Fitz continuă!

Titlu: Misiunea bufonului
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 664
ISBN: 978-606-579-857-1
Cumpara cartea

Au trecut 15 ani de la evenimentele din trilogia Farseer, iar Fitz și bufonul se întorc pentru o nouă serie de aventuri. După ce războiul cu pirații Corăbiilor Roșii s-a încheiat și noi disensiuni încep să mocnească în interiorul celor Șase ducate, Fitz este nevoit să-și reia vechiul rol de Catalizator și să oprească un complot care ar putea destrăma regatul.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Consecințele magiei

Titlu: Răzbunarea asasinului
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 1280
ISBN: 978-606-579-183-1
Cumpara cartea

Nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de mult mi-a plăcut această carte. Robin Hobb nu se dă în lături de la nimic și ne servește un ultim capitol impresionant al trilogiei Farseer, în care destinele personajelor noastre preferate atârnă de un fir de ață migălos țesut.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Lupii nu au regi

Titlu: Asasinul regal
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2010
Traducere:
Numar pagini: 1008
ISBN: 978-606-5790-15-5
Cumpara cartea

Prins în mrejele lumii lui Robin Hobb, am început Asasinul regal având așteptări imense. Sunt încântat să spun nu doar că acestea au fost atinse, ba chiar au fost depășite cu mult! Pentru că în cel de-al doilea volum al trilogiei Farseer, autoarea își demonstrează din nou talentul inconfundabil, iar rezultatul este de-a dreptul fabulos.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro