bookblog.ro

Traversarea abisului

0Autor: Geoffrey A. Moore
Rating:  Geoffrey Moore - Traversarea abisului rating - recenzii carti
Editura: Publica
[Cumpără cartea]

 Geoffrey Moore - Traversarea abisului - recenzie carti

"You cannot make it as a wondering generality, you have to become a meaningful specific", spune Ziglar într-unul din discursurile lui despre cum să reuşeşti în viaţă. Pe scurt, dacă faci şi pian şi chitară şi vioară şi fotografie, pictură şi sculptură nu vei face bine nici una din ele (cred că am mai spus asta pe undeva pe aici). Ideea este să îţi găseşti un domeniu în care să devii expert. Iar acest lucru se aplică şi în afaceri, dacă nu chiar într-o măsură şi mai mare.

O carte de nişă

Tot după acest lucru s-a ghidat şi Geoffrey A. Moore. În loc să scrie încă un manual plictisitor de marketing general, a descoperit că există un domeniu în care strategiile diferă puţin. L-a studiat, a luat la rând companiile care se ocupă cu acest domeniu, le-a analizat strategiile, a văzut unde a greşit şi ce a făcut bine fiecare, a adăugat din experienţa sa şi a ieşit Traversarea abisului.

Adică o carte despre marketingul în cadrul companiilor de tehnologii înalte. Microsoft, HP, Cisco Systems, Lawson Software, Oracle, toate acestea sunt companii care, din cauza domeniului în care activează, întâmpină o oarecare rezistenţă în rândul consumatorilor. Tocmai din această cauză [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro