bookblog.ro

Amant cu voia soţului

0Autor: Gaelle Guernalec-Levy
Rating: Gaelle Guernalec-Levy- Amant cu voia soţului rating - recenzii carti
Editura: Trei
[Cumpără cartea]

Gaelle Guernalec-Levy-Amant cu voia soţului - recenzieAmant cu voia soţului este un roman erotic în sensul extrem de sexual al termenului. A fost prima dată când am citit un roman din această categorie, aşa că am fost destul de surprinsă. Totuşi, actele sexuale nu sunt gratuite, ci propulsate de o emoţie puternică. Aduse la un stadiu de pasiune incontrolabilă, iraţională, însă datorită iubirii.

Dacă nu eşti obişnuit cu tipul de roman erotic, s-ar putea să te sperii încă de la primul capitol, care este şi unul din cele mai fruste. Se întâmplă cam tot ce se întâmplă şi într-un film erotic explicit. În acelaşi timp, lucrurile sunt cu atât mai interesante cu cât sunt povestite de o femeie. De autoarea Gaelle Guernalec-Levy, jurnalistă în viaţa de zi cu zi, ce se identifică cu naratoarea şi persojanul principal al cărţii. În general, întreaga carte mi s-a părut a fi o fantezie extrem de personală a autoarei.

Amant cu voia soţului este o carte subţire, de citit într-o noapte, ce se adresează în special femeilor. Asta cred fiindcă sunt surprinse foarte multe sentimente mai mult sau mai puţin subtile, însă foarte personale pentru oricare adolescentă ce devine, în timp, soţie şi mamă. Este despre prima iubire din liceu, primii fluturi închişi în stomac ce se zbat cu putere să iasă, despre furnicăturile şi fierbinţeala primelor atingeri mai intime. Despre dorinţa de a fi cunoscută de un bărbat. Primul bărbat. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro