bookblog.ro

Fantasy cu greutate (la propriu!)

Titlu: Regina umbrelor
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2017
Traducere:
Numar pagini: 704
ISBN: 9786068905174
Cumpara cartea

Urmăresc seria „Tronul de cleștar” încă de la apariția primei cărți. „Regina umbrelor” este cel de-al 4-lea volum, iar seria se va mai prelungi cel mai probabil până la volumul 7 (după cum am văzut pe site-ul autoarei).

Așadar, o serie lungă, însă atractivă. Cărțile sunt masive (toate cele 4 de până acum au în jur de 600-700 de pagini), astfel că am avut o poșetă grea de cărat zi de zi spre birou :)). La finalul recenziei veți găsi și o descriere pe scurt a primelor 3 volume, astfel încât să vă faceți o idee despre povestea eroinei noastre.

Însă acum să vorbim despre volumul 4 din serie. Celaena, protagonista seriei, devine acum Aelin. Iar Aelin s-a întors, mult mai pregătită și mai hotărâtă, să elibereze ținutul Erilea de sub stăpânirea magiei crude a regelui Adarlanului. [Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Cenușăreasa asasină

Titlu: Tronul de cleștar
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 512
ISBN: 9786066094061
Cumpara cartea

Atunci când citești pentru o perioadă îndelungată în special un anumit gen literar, ajungi la un moment în care nu te mai simți cu adevărat surprins de firul narativ, indiferent de măiestria autorului. Mare parte din cărțile fantasy sau de aventuri publicate în ultimii ani au un schelet comun, pe care fiecare autor îl îmbracă așa cum știe el mai bine. Nu e de mirare deci că o carte ieșită în totalitate din tipare, cu un scenariu original, nemaiîntâlnit până acum, a reprezentat pentru mine o lectură pe care am citit-o cu maximum de plăcere și entuziasm.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro