bookblog.ro

The real shadows linger inside

Title: Lord of Shadows
Author:
Rating:
Publisher:
Year: 20117
Pages: 699
ISBN: 978-1-4424-6840-5
Cumpara cartea

The second part in The Dark Artifices series dives deep into the shadowhunters' world, with even more drama, romance, and plot twists.

That I was eagerly waiting for this second installment is an understatement. As always, within Cassandra Clare's worlds, as a reader you are constantly waiting, anticipating and guessing which direction will this or that head towards. Lord of Shadows continues the newest series in the Shadowhunters universe, The Dark Artifices (gloomy name, gloomy tale), only to delve deeper in each character's motivations, anxieties and flaws. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Demoni, daimoni, Nefilimi și Vânători de umbre

Titlu: City of Bones
Autor:
Rating:
Anul aparitiei: 2011
Numar pagini: 479
Cumpara cartea

Atunci când lumea văzută se extinde la mai multe dimensiuni paralele, secretele pe care încearcă să le ascundă devin banalități ale cotidianului, însă atunci când acestea amenință distrugerea acelei lumi, se transformă în bătălii pe viață și pe moarte.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Și… n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți

Titlu: Orașul Îngerilor Căzuți
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 384
ISBN: 978-973-102-566-7
Cumpara cartea

Primele trei volume ale seriei Instrumente Mortale m-au purtat printr-o lume magică, m-au ținut în suspans și mi-au crescut interesul de la o pagină la alta. Povestea inițială are un final grandios, aș putea spune că deja tipic Cassandrei Clare dacă ținem cont și de modul în care s-a încheiat cealaltă serie a autoarei. Începând de la volumul 4, începe o nouă serie de aventuri, de data aceasta mai sumbră, mai întunecată și care va pune personajele în primejdii chiar mai mari decât cele anterioare.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Mecanică și magie neagră

Titlu: Îngerul mecanic
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 399
ISBN: 978-973-102-370-0

O tânără cu puteri neobișnuite chiar și pentru creaturile ”supranaturale” din Lumea de Jos, războinici nefilimi, vampiri și o Londră macabră – toate interconectate pentru a crea un roman ”steampunk” care te lasă cu dorința de a citi și mai mult.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 6 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro