bookblog.ro

Cerca trova – Infernul dantesc în lumea lui Dan Brown

Titlu: Inferno
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 508
ISBN: ISBN 978-606-609-481-8

Un Robert Langdon amnezic, un nou cod de spart, o nouă aventură plină de mistere și simboluri – ingredientele unei narațiuni alerte în „dulcele” stil Dan Brown. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 15 COMENTARII si spune-ti parerea!

Simbolul pierdut

Titlu: Simbolul pierdut
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 477
ISBN: 978-973-54-0139-9

N-am nimic cu Paulo Coelho. E un domn care are ceva talent la scris, are nişte idei pe care le transpune în cuvinte şi pe care le ambalează frumos, astfel încât să poată trăi din ceea ce îi place să facă. Nimic rău în asta. Acelaşi este cazul şi cu vestitele autoare de romane siropoase.

La fel, nu am nimic cu persoanele care citesc genul acesta de cărţi- Coelho, Sandra Brown, Amurg sau Harry Potter. Cu toţii începem de undeva şi nu văd nici o ruşine în nici unul din exemplele de mai sus.

Am, totuşi, o problemă cu oamenii care citesc doar genul ăsta de cărţi. Care nu depăşesc acest stadiu de literatură uşoară. Care nu numai că se opresc la Coelho, dar încearcă să te convingă că acele cărţi sunt exemple de adevărată literatură, în contextul în care există atâţia scriitori care scriu mult mai bine despre lucruri mult mai profunde şi complicate.

Cam aceeaşi este şi situaţia cu [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 20 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro