bookblog.ro

Cand China va învinge

0Autor: Stephane Marchand
Rating: Cand China va învinge - recenzii carti
Editura: Pro Editură şi Tipografie

Cand China va învinge - recenzie carti

Marketing de carte

Cred că multă lume a cumpărat sau a citit cartea dintr-o curiozitate stârnită de agitaţia pe care Jocurile Olimpice de la Beijing au produs-o în jurul Chinei. Este o tehnică destul de folosită de editurile din România. Întotdeauna, când vor să scoată pe piaţă o carte nouă, încearcă să sincronizeze momentul apariţiei cu lansarea unui film despre acelaşi subiect sau cu un eveniment major ce ar putea duce cu gândul către subiectul cărţii. În felul acesta obţin publicitate gratuită. Spuneam că probabil mulţi au ales sau vor alege să citească Când China va învinge din acest motiv. Nu a fost şi cazul meu.

Eu chiar am vrut să ştiu Cí‚ND. Că va învinge eram convins, singurele dubii pe care le aveam erau legate de momentul în care acest lucru s-ar putea întâmplă. Probabil că acum, o parte dintre voi se întreabă: "să învingă ce? pe cine, pe ce plan?" Răspunsul este: pe toată lumea, pe toate planurile.

China ca forţă militară

Devine o forţă din punct de vedere comercial iar în ceea ce priveşte populaţia** nu cred că mai trebuie să ne-o spună cineva. Doar că, după părerea autorului, mai devine ceva: o putere militară, una dintre cele mai mari puteri mondiale.

În ciuda faptului că Republica Populară Chineză neagă eforturile de înarmare, [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 8 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro