bookblog.ro

---

conştiinţe.ro

Scris de • 14 March 2010 • in categoria Anunturi

În octombrie 2008 lansam prima secţiune bookblog.ro - secţiunea de Ştiinţe Umaniste şi Religie (pentru prieteni, SUR), în care ne propuneam să discutăm despre cărţi din domenii ceva mai deosebite, precum filozofia, sociologia, teologia, retorica, tehnologia şi ştiinţa. Aveam o mie de motive ca să renunţăm pe parcurs, dar nu am făcut-o. Ne-a reuşit.

De un an şi jumătate, ne-au trecut prin mână peste două sute de autori de primă mână, incomozi şi provocatori - de la Naomi Klein la Jean Baudrillard, de la Mircea Eliade la Alexandru Paleologu, de la Nikolai Berdiaev la René Guénon, de la Nae Ionescu la Ernest Bernea. Şi cum biblioteca s-a mărit şi s-a tot mărit, ne-am mutat într-o casă nouă şi arătoasă - de azi ne numim www.conştiinţe.ro.

Vă aşteptăm cu noi lecturi!

La construirea casei au participat mai mulţi oameni, cărora trebuie să le mulţumim: Andrei Roşca - aici în rolul de dezvoltator imobiliar (care nu-i stă deloc rău), Andrei Diaconu, Andrei Boghiu şi Alexandru Negrea - excelenţi arhitecţi şi designeri web, Dan de la graphicube.ro pentru logo-ul splendid de la intrare, colegilor de la Bookblog-Cel-Mare şi, fireşte, cititorilor noştri. Şi cum orice mulţumiri dau impresia de lucru terminat, mă văd nevoit să clarific: abia am început! :)

Silviu

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

 1. nimeni spune:

  Felicitări!

  Citeam cu plăcere secÈ›iunea de ȘtiinÈ›e Umaniste È™i Religie.

  Intru din ce în ce mai rar pe bookblog de când conÈ›inutul propriu-zis s-a redus la un sfert din spaÈ›iul site-ului È™i designul s-a umplut cu tot felul de brizbriz-uri care îmi distrag atenÈ›ia.

  conustiinte.ro arată foarte bine în momentul ăsta, sper să nu decădeÈ›i încet-încet aÈ™a cum a făcut bookblog.ro

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro