bookblog.ro

Invazie extraterestră după modelul COPY/PASTE

Titlu: Al cincilea val
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 530
ISBN: 978-606-9363-19-5
Cumpara cartea

Atunci când o carte este foarte hype-uită în străinătate, fie pe bloguri sau pe booktube, și se anunță publicarea ei în română, o foarte mică parte din mine începe să se agite și să se îngrijoreze că nu o să-mi fie pe plac. De foarte multe ori mi s-a întâmplat să încep un roman în culmea entuziasmului, bazându-mă pe recenziile favorabile și procentajul mare de 5 steluțe de pe Goodreads și să fiu dezamăgit în cel mai crunt mod cu putință. Am așteptat foarte, foarte, FOARTE multă vreme să citesc Al cincilea val, mai ales că urmează să apară și un film bazat pe romanul lui Rick Yancey, dar, după ce am terminat cartea am rămas cu un gust amar.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 5 COMENTARII si spune-ti parerea!

Primul volum al seriei Regina ținutului Tearling

Titlu: Regina adevărată
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 536
ISBN: 978-606-719-169-1
Cumpara cartea

„Regina Glynn – Kelsea Raleigh Glynn, cea de-a șaptea Regină a Ținutului Tearling. A mai fost cunoscută și drept „Regina Însemnată„. Crescută de Bartholomew (Berry cel Bun) și de Carlin Glynn. Mamă: Regina Elyssa Raleigh. Tatăl necunoscut: pentru speculații, a se vedea apendicele XI. „Istoria timpurie a regatului Tearling„, relatată de MERWINIAN”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Lumea de după

Titlu: Britannia Road 22
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 352
ISBN: 978-973-724-352-2

Britannia Road 22 este o carte despre supraviețuitori, cei care, după ce-au trecut prin evenimente incredibile, trebuie să reintre în ritmul normal al vieții. Iar pentru ei, normalul în care sunt primiți are două fețe: pe de-o parte, este șansa lor să trăiască aproape la fel ca înainte, iar pe de altă parte, este o lume care nu înțelege nimic din traumele lor.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro