bookblog.ro

---

Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @La Două Bufnițe

Scris de • 28 March 2023 • in categoria Stiri

În luna francofoniei și în anul în care Timișoara deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, în spațiul librăriei independente La Două Bufnițe din Timișoara se lansează Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe, în parteneriat cu Kyralina, librăria franceză din București.

Din 29 martie 2023, colțul de carte francofonă  va fi accesibil cititorilor de carte în limba franceză și va avea peste 1000 de titluri din domeniile științelor umaniste, literatură, artă, poezie și literatură pentru copii.

    ̀ ̦

Cu ocazia acestui eveniment, o întreagă delegație de librari francofoni va veni la Timișoara. Cititorii se vor întâlni în librărie, pe parcursul zilei, cu Elena Diaconu și Angela Piticaș din partea librăriei Kyralina, cu Pierre Myszkowski, Responsable des échanges professionnels din partea BIEF – Bureau International de l’Édition Française și cu Isabelle Lemarchand, Présidente și Anne-Lise Schmitt, Déléguée générale din partea AILF – Association Internationale des Libraires Francophones.

De asemenea, pe parcursul anului 2023, sub egida Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @La Două Bufnițe, mai mulți scriitori francofoni vor veni la Timișoara pentru a-și întâlni cititorii și se vor organiza discuții și dezbateri despre piața de carte franceză.

”Clienții noștri ne spun adesea că au impresia, când trec pragul la Kyralina, că au ajuns în altă țară. Le urez timișorenilor să se bucure din plin de senzația asta prețioasă, de evadare, pe care nu ți-o poate da un site. E nevoie de un loc fizic și e nevoie de oameni. Iar dacă bufnițele lucrau deja în acord cu tradiția de librărie din Franța – librari pasionați, specializați, care sfătuiesc clienții și organizează evenimente – iată că acum devin librărese francofone și în fapte! Rendez-vous la librăria La Două Bufnițe începând cu 29 martie!” Elena Diaconu, manager librăria Kyralina

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro