bookblog.ro

---

ap! (ACT și Politon) dă startul unui club de carte dedicat femeilor

Scris de • 27 June 2023 • in categoria Stiri

Editura ap! a creat ap! lifestyle pentru a le oferi femeilor inspirație și cele mai bune cărți ale momentului. Și începând de luna aceasta, , scriitoare, ghid în storytelling & femeie cu superputeri, găzduiește ! - un spațiu de conectare cu invitați speciali și discuții captivante și utile despre viață.

ap! (ACT și Politon) dă startul unui club de carte dedicat femeilor

Clubul de carte este bilunar, iar prima întâlnire cu cititorii are loc marți, 27.06.2023, de la ora 19, și se va desfășura live pe contul de Instagram @actsipoliton_lifestyle. Discuția va fi moderată de către , iar invitata primei ediții este Corina Geanca, terapeut EFT, Trainer & NLP Coach.

„Nu sunt niciodată suficiente momente de conectare și de discuție ca între femei. În lumea aceasta care se grăbește mereu și care încearcă să ne bage pe toate în aceleași șabloane, avem nevoie să ne oprim și să reflectăm asupra noastră în relație cu noi înșine și cele ca noi. Mă bucur mult de lansarea ap! lifestyle, care ne oferă acest spațiu hrănit cu multă lectură bună! Vă aștept la clubul de carte.”, a spus .





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. hydrogen spune:

    Felicitări pentru inițiativa ap! (ACT și Politon) de a lansa un club de carte dedicat femeilor! Cu siguranță, acesta este un pas important către promovarea literaturii feminine și a discuțiilor captivante. Hydrogen Executor este impresionant și sunt bucuros/ bucuroasă să văd această colaborare. Aștept cu nerăbdare să citesc și eu cărțile recomandate. Mult succes în dezvoltarea clubului!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro