bookblog.ro

Călătorie misterioasă

Scris de • 28 January 2010 • in categoria

0 Călătorie misterioasă recenzie
Autor: -
Subtitlu: PitiClic la bibliotecă
Rating:  rating - rating - recenzii carti
Editura: Infomedia Pro
Grup de vîrstă: 3-7 ani
ISBN: 978-973-8918-37-5Mister sau iniţiere?

Noi părinţii avem tendinţa de a uita că nu ne-am născut ştiind sa adunăm sau să recunoaştem culori şi numere. Uităm că a nimeri formele unui puzzle poate fi un mare mister, la fel ca şi drumul într-un labirint ce poate să ne pară banal. Piticul tău însă se va bucura să îl aibă ghid pe PitiClic, într-o călătorie a dobândirii de noi cunoştinţe, prin joc.

În plus, CD-ul educaţional PitiClic, Călătorie misterioasă este un instrument foarte bun în iniţierea mititelului tău într-un alt mister: computerul. Îl va acomoda cu operaţiuni simple, îl va ajuta să fie atent, să facă asocieri, să manevreze forme, să coloreze. Menţionez acest lucru pentru că maeştrii de 6-7 ani care au deja centura neagră în navigarea prin jocuri sofisticate ar putea să se plictisească repede. Pentru ei ar fi bine să alegi alte variante din oferta PitiClic.

Jocuri interesante pentru cei mai mici

Pentru cei mai mici, PiciClic a ieşit din coperţile cărţilor şi a găsit modalităţi interactive de a-i face să înveţe. Nu e deloc rău să aduni personaje de poveste sau să numeri seminţe pe post de silabe, e plăcut să asociezi unor versuri imaginile potrivite sau să dai răspunsuri din poveşti indrăgite, pentru a ajunge la o comoară. Şi uite aşa ai învăţat deja operaţiuni matematice, ţi-ai exersat perspicacitatea şi memoria, ţi-ai educat limbajul. Pe înţelesul celui mic, ai devenit un copil isteţ şi ia uite, ai primit şi o medalie!

Pot să mă joc cu PitiClic?

Cam aşa sună întrebarea, în timp ce ochişorii se uită cu speranţă la tine. Poţi să refuzi aşa ceva? Nici nu ai de ce, jocurile presupun la rândul lor îndemânare, recunoaşterea formelor sau culorilor, repararea unor jucării sau aşezarea unor cărţi în bibliotecă. Nu contează că ţie, ca mamă, ţi-ar plăcea să o îmbraci pe Cenuşăreasa în rochia neagră sau în pantaloni. O prinţesă ca ea nu ţine cont de gusturile oricui iar copilul tău va şti mai bine ca tine ce i se potriveşte.

Să nu stricăm tot misterul

Mai departe vă las să descoperiţi şi singuri celelalte jocuri şi activităţi de pe acest CD, nu vreau să dezvălui chiar tot. Sunt destule activităţi şi chiar dacă sunt simple nu uitaţi ce v-am spus mai sus. Şi pentru noi lucrurile simple au început prin a fi complicate, mai ales când vine vorba de micul nostru aspirator de informaţii. Dacă vrem să ajutăm copilul să înveţe cu plăcere, PitiClic ne stă la dispoziţie, la orice oră, fără să îl doară capul şi fără să obosească vreodată, cu încurajările şi ideile sale. Inspiraţi-vă de la el şi veţi vedea că misterele educării unui copil nu sunt chiar aşa de complicate!

Scris de Roxana Farca

Categorie: | Editura:Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Lungu Monica spune:

    Foarte interesant acest cd. L-am achizitionat din intamplare si fetita mea a fost foarte placut impresionata. Am intrat pe site-ul celor acre le produc si am ramas placut surprinsa sa vad cu sunt foarte multe din acelasi tip. Am hotarat sa achizitionam cam toata seria, avand in vedere ca fiecare abordeaza o alta tema.
    Sunt foarte utile si placute.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro