bookblog.ro

Cei doi îngeri păzitori

Scris de • 8 January 2012 • in categoria

Titlu: Trădări. Altfel de îngeri 2
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 352
ISBN: 978-973-102-402-8

Aventura continuă pentru Dru. “Fata dură” de 16 ani ajunge la o şcoală unde va învăţa noi tehnici de luptă în faţa lighioanelor din Lumea Reală şi unde ar trebui să se simtă protejată de eventualele atacuri, însă chiar şi aici se pare că există un trădător care îi doreşte moartea…

Dru o să vă aducă aminte în mare parte de Bella din seria Twilight. Ce-i drept, are mai multă personalitate şi se străduieşte din răsputeri să îşi ascundă vulnerabilitatea şi teama. Fiind înconjurată doar de masculi şi de creaturi fantastice care vor să îi facă rău, adolescenta nu are voie să pară slabă şi neajutorată. Deşi aşa este în cea mai mare parte a timpului.

Din fericire însă, fata are doi îngeri păzitori, dispuşi să aibă grijă de ea. Christophe ştie să apară în momente cheie şi exercită asupra fetei un farmec tulburător. Dru nu ştie dacă să aibă sau nu încredere în el, pentru că tot timpul pare că îi ascunde ceva. Însă tocmai această incertitudine şi modul în care apare şi dispare fără prea multe explicaţii o face să fie atât de atrasă de el.

Dacă faţă de Christophe simte o dragoste pasională, faţă de Graves are mai mult sentimente de prietenie şi fidelitate. Nu îl poate părăsi şi se teme să îl dezamăgească, pentru că şi el i-a fost aproape de la bun început. Dru şi Graves mai sunt legaţi şi de vârsta apropiată, dar şi de faptul că amândoi sunt orfani şi reuşesc să găsească în permanenţă un sprijin unul în celălalt.

Eroina rămâne în mare parte umană, în sensul de fragilă şi neajutorată. Şi totuşi are parte de o schimbare la care nu se aştepta şi pe care nu şi-o poate explica într-o primă instanţă... Iar viaţa ei abia acum începe cu adevărat.

  • Plusuri

    Răsturnările de situaţie, acţiunea alertă, descrierile gustative şi olfactive, un punct forte prezent şi în prima carte.

  • Recomandari

    Iubitorilor de literatură fantasy.

Categorie: | Autor: | Editura:Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro