bookblog.ro

---

Mă bucur că sunt mai bine – poveștile oamenilor ajung la cititori

Scris de • 30 April 2024 • in categoria Stiri

Odată cu lansarea cărții audio „Mă bucur că mama a murit”, de Jennette McCurdy, editura Alice Books a lansat un apel către cititori sub umbrela „Mă bucur că... sunt mai bine” în care aceștia au fost invitați să își spună povestea de vindecare.

Poveștile pot fi citite pe blogul Alice Books, iar o parte din ele au fost transformate într-un audiobook colectiv în lectura actriței Laila Abdel Hafiz ce poate fi ascultat pe AudioTribe.

Link audiobook: https://audiotribe.ro/product/ma-bucur-ca-sunt-mai-bine/

Link blog: https://alicebooks.ro/category/ma-bucur-ca-sunt-mai-bine/

S-au adunat zeci de povești iar câteva fragmente vor fi expuse în curând și în Librăriile Cărturești din toată țara, într-o instalație creativă. În cadrul acestei instalații, fragmente din texte vor putea fi citite de vizitatori. De asemenea, cei care ajung acolo vor putea contribui cu propria lor poveste. Va fi, așadar, o instalație vie și organică, ce se va transforma pe măsură ce oamenii vor interveni și își vor scrie povestea în Agenda Vindecării.

În cadrul acestui proiect, editura Alice Books a stat de vorbă cu psihoterapeuți despre temele întâlnite în poveștile de vindecare. Din dorința de a aduce resurse utile și de a contribui la procesele terapeutice, vor publica săptămânal atât pe blog, cât și pe conturile de Social Media extrase din interviurile cu psihoterapeuții.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro