bookblog.ro

---

Lansare de carte: Croitoreasa din Paris, de Georgia Kaufmann

Scris de • 18 May 2024 • in categoria Stiri

Miercuri, 22 mai, ora 19:00, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) la lansarea romanului Croitoreasa din Paris de Georgia Haufmann recent apărut în colecția „Raftul Denisei în traducerea Ancăi Dumitru

Participă: Mara Coman, jurnalist, Andreea Chebac, jurnalist cultural, editor coordonator bookblog.ro și Cristina Stănciulescu, jurnalist cultural. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, Director al Editurii Humanitas Fiction.
Portretul unei femei uimitoare, care își depășește condiția și învață din tot ceea ce trăiește, într-un roman care exploatează cu finețe istoria, moda și farmecul irezistibil al marilor iubiri.
New York, 1991. Rosa Kusstatscher a construit un imperiu bazându-se pe flerul său, pe arta de a le oferi femeilor frumusețe și încredere. Dar în această seară, când se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire din viață, siguranța ei de sine se clatină. Ținuta potrivită nu mai este doar o chestiune de gust, ci trebuie să o ajute să-și spună povestea – aceea a unei fete sărace de la munte, dintr-un sat din Tirolul de Sud, a ocupației naziste și a plecării din Italia, a speranței și durerii devastatoare încercate în Elveția; dar și pe cea despre glamour și dragoste la Paris, despre ambiție și pierdere la Rio, despre succes și reinventare la New York. O viață trăită fugind mereu de trecut, abia acum își dă seama. A cucerit lumea. Dar cu ce preț? Inspirat în parte din relatări de familie, este un roman captivant, care îl poartă pe cititor pe trei continente, traversând cincizeci de ani de istorie a secolului XX.
În încheiere vom ciocni câte un pahar de vin.
Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro